Prezentarea conceptului Ideea Maintenance

IDEEA MAINTENANCE - suntem o companie cu o mare experienta pe piata prestari serviciilor de Property si Facility Management.

Avem specialisti in servicii profesionale de curatenie si intretinere a cladirilor pentru companii, firme, birouri, locuinte, vile, magazine, hoteluri, banci, institutii etc;

La noi puteti gasi o ofera foarte variata in servicii de curatenie si intretinere a spatiilor de cladiri, destinata atat persoanelor fizice - apartamente, vile, gradini, garaje sau piscine, mochete si covoare,elemente de mobilier; cat si persoanelor juridice - birouri, depozite, spatii comerciale sau vitrine; sau orice alt tip de spatiu.

Pentru a ne inbunatatii relatiile cu clientii o echipa speciala care va receptiona cererea dumneavostra, relizeaza o estimare gratuita a timpului necesar desfasurarii activitatii, formeaza echipa necesara si va informa asupra costului. Ulterior, echipa de interventie se va prezenta la adresa dumneavoastra pregatita pentru a presta serviciile solicitate.

Apeland la serviciile noastre, veti economisi resurse materiale si umane, si nu veti mai avea batai de cap daca veti alege sa externalizati aceste servicii!