Contactati-ne!

IDEEA MAINTENANCE - suntem o companie cu o mare experienta pe piata prestari serviciilor de Property si Facility Management.

Avem specialisti in servicii profesionale de curatenie si intretinere a cladirilor pentru companii, firme, birouri, locuinte, vile, magazine, hoteluri, banci, institutii etc;

La noi puteti gasi o ofera foarte variata in servicii de curatenie si intretinere a spatiilor de cladiri, destinata atat persoanelor fizice - apartamente, vile, gradini, garaje sau piscine, mochete si covoare,elemente de mobilier; cat si persoanelor juridice - birouri, depozite, spatii comerciale sau vitrine; sau orice alt tip de spatiu.

Pentru a ne inbunatatii relatiile cu clientii o echipa speciala care va receptiona cererea dumneavostra, relizeaza o estimare gratuita a timpului necesar desfasurarii activitatii, formeaza echipa necesara si va informa asupra costului. Ulterior, echipa de interventie se va prezenta la adresa dumneavoastra pregatita pentru a presta serviciile solicitate.

Apeland la serviciile noastre, veti economisi resurse materiale si umane, si nu veti mai avea batai de cap daca veti alege sa externalizati aceste servicii!

Date Contact

Ideea Maintenance Construct
www.ideeamaintenance.ro
0764 018 404 / 0742 146 150

C.I.F. 33020381 - J40/4194/2014
STR SAveni, Nr 9, sect 1, Bucuresti

Banca Transilvania- Ag. Pipera
Cont: RO64BTRLONCRT0251555201RON


Ai nevoie de alt serviciu?

Foloseste formularul din stanga si scrie-ne pentru o oferta personalizata!
  • Fundatia Nane